O NAMA

Kroz više od 20 godina predanog rada ostvarili smo veliki rast te postigli odlične rezultate poslovanja , no i dalje težimo pružanju što kvalitetnije usluge. U tom smislu stalno se usavršavamo , ulažemo u nove tehnologije istovremeno vodeći brigu o zaštiti okoliša , koristimo najbolje materijale, a povrh svega, ključ uspjeha je da zajedno s našim zaposlenicima svakim poizvodom zadovoljavamo zahtjeve i očekivanja naših klijenata

Razvojni put Emsi stolarije d.o.o. započinje 1990.-ih godina, a veže se uz Mladena Sokolića, njezinog osnivača i čovjeka koji je svojim marljivim radom i idejama, izrađujući tada drvnu galanteriju u dvorišnoj garaži, uspio ostvariti poslovni uspjeh te oformio suvremenu tvornicu koja svoje proizvode iz djelatnosti građevinske solarije nudi na području cijele Hrvatske , ali i inozemstva . Neprestano ulažući u rad i razvoj tvrtke nedavno je proširen poslovni prostor koji se tako danas prostire na 1200 četvornih metara, ispunjen kvalitetnim i modernim strojevima za obradu drva .

Vlasnik tvrtke danas je Marko Sokolić, Mladenov sin, koji zajedno sa svojim ocem čini iskusan  i stručan dvojac, spreman da u suradnji sa svojim zaposlenicima tržištu ponudi kvalitetan proizvod uz montažu i pistupačnu cjenu.

Uponudi se nalaze ulazna i sobna vrata , sve vrste i veličine prozora, grilje, škure, rolete, klizne stijene  i kasete za klizne stijene. Za svoje proizvode posjedujemo energetske certifikate kao dokaz kvalitete. Svi proizvodi rade se od kvalitetnog sušenog drva smreke, jele, ariša, hrasta i merantija, prema narudžbama naših kupaca , kako po standardnim tako i specijalnim izvedbama. Na Vaš poziv, naši djelatnici izlaze na teren , uzimaju izmjere , a po završetku proizvoda , uz dostavu vrše i montažu na objektima, po potrebi i demontažu.

Misija

Prateći dostignuća u našoj djelatnosti i standarde u kvaliteti , slijedeći Vašu viziju izgleda doma i drugih objekata, uz naše stroge kriterije u proizvodnji, misija nam je trajno ispunjavati očekivanja novih kupaca te zadržati naklonost starih.

Vizija

Naša vizija prije svega je nastavak poslovne tradicije zajedno sa dugogodišnjim zaposlenicima i poslovnim partnerima, stručnim i predanim svom poslu . Uspješno odgovarati na zahtjeve modernog tehnološkog doba te ostvariti visoku razinu zadovoljstva naših kupaca. Težiti vrhunskoj izvedbi proizvoda prepoznatljive kvalitete koji će, kako našu tvrtku , tako i cjelokupno domaće tržište podići na jedan viši nivo.

Menu