EMSI Stolarija

O nama

O nama

Emsi Stolarija d.o.o.

Razvojni put EMSI STOLARIJE d.o.o. započinje 1990.-ih godina, a veže se uz Mladena Sokolića, njezinog osnivača i čovjeka koji je svojim marljivim radom i idejama, izrađujući tada drvnu galanteriju u dvorišnoj garaži, uspio ostvariti poslovni uspjeh te oformio suvremenu tvornicu, koja svoje proizvode iz djelatnosti građevinske stolarije nudi na području cijele Hrvatske, ali i inozemstva. Neprestano ulažući u rad i razvoj tvrtke proširen je poslovni prostor, koji se tako danas prostire na 1200 četvornih metara, a ispunjen je kvalitetnim i modernim strojevima za obradu drva.

Vlasnik tvrtke danas je Marko Sokolić, Mladenov sin, koji zajedno sa svojim ocem čini iskusan  i stručan dvojac, spreman da u suradnji sa svojim zaposlenicima tržištu ponudi kvalitetan proizvod uz montažu i pristupačnu cijenu.

EMSI stolarija

Za svoje proizvode posjedujemo energetske certifikate kao dokaz kvalitete. Svi proizvodi rade se od kvalitetnog sušenog drva smreke, jele, ariša, hrasta i merantija, prema narudžbama naših kupaca, kako po standardnim tako i specijalnim izvedbama. Na Vaš poziv, naši djelatnici izlaze na teren, uzimaju izmjere, a po izradi proizvoda, uz dostavu vrše i montažu na objektima te po potrebi i demontažu.

Naš cilj je, prateći dostignuća u ovoj djelatnosti i standarde u kvaliteti, slijedeći Vašu viziju izgleda doma i drugih objekata, uz naše stroge kriterije u proizvodnji, trajno ispunjavati očekivanja novih kupaca te zadržati naklonost starih.